<

У Ковелі жінка закатувала до смерті свого собаку

16:49 | 3.11.2023 / Новини / /
Перегляди
812
/ коментарів 10

У Ковелі жінка закатувала до смерті свою вівчарку за те, що та вкусила її співмешканця – поліція відкрила кримінал.

Про це Волинським новинам повідомили місцеві жителі.

У Ковелі на провулку Гагаріна місцева мешканка помітила собаку, який був прив’язаний за задні лапи до балкона будинку на першому поверсі. Крім того, тіло пса теж було перев’язане. Німецька вівчарка була знерухомлена, а на голові виднілась кров.

29-го жовтня на місце події викликали патрульну поліцію, яка провела бесіду з власницею тварини. Проте жінка собаку не звільнила і лише через кілька днів, після виклику вже слідчо-оперативної групи, тварину забрали небайдужі мешканці. Попри всі намагання врятувати собаку, 2-го листопада вона померла.

«У тварини були відмерлі задні лапи, холодні та почорнілі, з вух йшла кров, були вибиті зуби. Третього листопада буде розтин. Але й так зрозуміло, що тварина піддавалась постійному катуванню. Численні шрами тому явне свідчення», – розповідають місцеві жителі.

Журналісти звернулися за коментарем до ковельської групи Kovel.animals, яка опублікувала світлини та слідкує за справою. Як повідомили у групі, пес нібито вкусив співмешканця господарки, тому вони його зв’язали, побили і залишили помирати. Сусіди викликали поліцію. Правоохоронцям передали записи розмови, в яких сусіди просять звільнити пса, проте власниця каже, що її все влаштовує, і нехай він помирає.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що наразі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 299 Кримінального кодексу України. Йдеться про жорстоке поводження з тваринами. Особа, яка скоїла це, – власниця собаки. Наразі триває слідство, призначено низку експертиз. Вирішуватиметься питання про оголошення підозри жінці.




коментарів: 10
  1. Ну не садюга? За той з’їдений кусок м’яса … Шоб та собака до неї кожної ночі приходила та їла її живцем!

  2. Оприлюдніть хто це. То є не жінка, навіть не тварина. Міліція не покарає, а суспільство зможе. Морально точно.

  3. Можна і суспільним осудом, так щоб не змогла зайти в АТБ, можна і зломаними ногами щоб знала як було собаці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота