<

У Ковелі під час ракетного обстрілу народився хлопчик, а у Луцьку – дві дівчинки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 22.10.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
354
/ коментарі 3

22-го жовтня окупанти двічі завдали ракетного удару по Ковель. На щастя, обійшлося без постраждалих, але знайшлись ті, хто відразу поширив фото точних попадань, їх підхопили рашистські пабліки.

Про це повідомив мер Ковеля Ігор Чайка у фейсбуці.

«Працюємо над відновленням електропостачання на об’єктах критичної інфраструктури. Житловий сектор, можливо, декілька днів буде без світла. Також не працюватимуть заклади освіти: школи та дитсадки», – зазначив мер.

Наостанок додав, що є й приємні новини: під час повітряної тривоги в пологовому народився хлопчик.

«Життя іде. А русні нас не перемогти. Ми – впораємося. Хай би як важко не було. Сильні і найкращі – це ви і наші ЗСУ!» – наголосив він.

Крім того, коли на Волині лунала повітряна тривога і ворожі ракети руйнували об’єкти критичної інфраструктури, в Луцьку народилися дві дівчинки.

Як зазначила генеральна директора КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Ірина Горавська, під час удару по Луцьку в медзакладі зникло електропостачання, але миттєво увімкнулись генератори і поновили живлення, повідомляють Волинські Новини.

«Під час вибухів у нас народилась дівчинка Поліна», – розповіла вона.

Ще одна дівчинка народилась під час обстрілу Луцька і в міському клінічному пологовому будинку. Заступниця директора з економічних питань Марина Ляшук каже, що директор медзакладу під час удару був в операційній.

В пологовому зникло світло, але теж відразу увімкнувся автоматичний генератор і лікар провів кесарський розтин. В батьків народилась дівчинка.




коментарів: 3
  1. автоматичні генератори якої саме моделі та виробника вже пишіть, не соромтесь) ?

  2. це дійсно актуально. Хто зна, куди та в який об’єкт критичної інфраструктури наступного разу бункерний вбивця направить свої ракети та іранські камікадзе…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок