<

У КНДР заявили про перший випадок COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 26.07.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментарі 3

У північнокорейському місті Кесон підозрюють зараження коронавірусною інфекцією в чоловіка, який незаконно потрапив у країну тиждень тому.

Про це в неділю, 26-го липня, повідомило Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК), пише Кореспондент.

Відзначається, що порушник перетнув військово-демаркаційну лінію між Півднем і Північчю Кореї 19 липня. Результат його тесту на COVID-19 був невизначеним. Організація з боротьби з епідемією в КНДР інформувала, що чоловіка з підозрою помістили в жорсткий карантин, встановлюється його коло контактних осіб. 

У зв’язку з тим, що сталося, Політбюро центрального комітету Трудової партії Кореї скликало надзвичайне засідання, на якому був присутній лідер КНДР Кім Чен Ин, зазначено в повідомленні. 

Раніше Кім Чен Ин заявив, що завдяки ЦК Трудової партії і злагодженості народу вдалося запобігти проникненню коронавірусу в країну. При цьому наприкінці квітня у жителя Північної Кореї, якого спіймали китайці за спроби перетнути кордон, виявили коронавірус. 




коментарів: 3
  1. Головне ЦК Трудової партії Північної Кореї не допустити бандеровців і різних демократичних”рухів тоді буде все в ажурі

    • Вони вже декілька десятиліть живуть в тоталітарному напівголодному “ажурі”, зато тішаться що ядерну зброю мають, і що космонавтів на сонце запускали, в той час як демократична Південна Корея займає перші щаблі в світі за рівнем життя людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа