<

У Херсонській області знайшли мертвою 7-річну дівчинку, яку шукали чотири доби поспіль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:27 | 12.03.2021 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

11-го березня у селищі Щасливе Херсонської області поліцейські знайшли тіло розшукуваної семирічної дівчинки Марії Борисової. Її шукали чотири доби поспіль.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області

Під час повторного огляду території селища правоохоронці виявили її труп у сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь.

Поки що причину смерті дівчинки не встановили. За інформацією заступника начальника Головного управління поліції Херсонщини Миколи Вербицького, попередньо смерть дівчинки настала від удушення.

«На трупі є сліди насильницької смерті, попередньо це удушення. Крім цього на тілі дівчинки виявлені тілесні ушкодження в області статевих органів, що може свідчити про те, що малолітня стала жертвою статевого злочину», — заявив Вербицький.

У поліції розповідали, що 7 березня дівчинка гралася з друзями біля місця свого проживання, приблизно о 17:30 вона зникла. На місці події розгорнули масштабну розшукову поліцейську операцію, створили оперативний штаб.

Для пошуків дівчинки залучили весь особовий склад місцевої поліції, поліцейських із сусідніх районів, оперативників, кінологів та ювенальних поліцейських обласного главку поліції. До них долучилися військовослужбовці Нацгвардії.

Також сотні небайдужих місцевих жителів і мешканців сусідніх сіл відгукнулися на повідомлення про зникнення дитини та брали участь у її пошуках. До пошукової спецоперації щодня залучалися від 50 до 100 волонтерів із різних областей країни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок