<

У Херсонській області на покинутій фермі викрили підпільні цехи з виготовлення контрабандних цигарок, які переправляли до ЄС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:41 | 5.06.2020 / Новини / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Херсонській області викрили та ліквідували підпільні цехи з виготовлення контрабандних цигарок, які потім переправлялись до Європейського Союзу.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Учасники групи вирощували тютюн у Херсонській області на покинутій фермі. Продукцію ділки переправляли в Одеську і Дніпропетровську області, де на двох лініях підпільно виробляли цигарки під виглядом відомих світових брендів. Одна з них функціонувала на легальному тютюновому виробництві, інша діяла незаконно.

За попередньою інформацією слідства, фігуранти виробляли до 15 тисяч пачок цигарок, після чого готову продукцію перевозили на склади до Закарпаття, звідки товар потрапляв до ЄС.

Під час синхронних обшуків у чотирьох областях, правоохоронці вилучили понад 1,5 мільйона пачок цигарок та майже 15 тонн готового до фасування тютюну. Наразі тривають слідчі дії.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 28 та ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота