<

У Харкові попрощалися з Кернесом: 400 поліцейських охорони, а відспівував сам Онуфрій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 23.12.2020 / Новини / /
Перегляди
11
/ коментарів 5

23-го грудня, в Харкові пройшла церемонія прощання з мером Геннадієм Кернесом, який 16-го грудня помер в берлінській клініці через ускладнення COVID-19.

Церемонія відспівування Кернеса почалася о 7:00 в Благовіщенському соборі Харкова. Службу правив митрополит УПЦ МП Онуфрій, – пише УП, посилаючись на інші ЗМІ.

Потім труну з тілом політика доставили до Харківського національного театру опери та балету. Там всі бажаючі могли попрощатися з мером. При цьому тіло Кернеса охороняли понад 400 правоохоронців.

Саме поховання почалося на почесній алеї о 13:00. Кернеса поховали на 2-му міському кладовищі, де поховані відомі харків’яни. Повідомляється, що його могила буде розташована навпроти поховань колишніх голів Харківської ОДА Олександра Масельського і Євгена Кушнарьова.

Попрощатися з Кернесом приїхав міський голова Києва Віталій Кличко, народні депутати Євген Мураєв і Вадим Новінський, а також колишній мер і екс-глава Харківської облдержадміністрації, народний депутат попередніх скликань Михайло Добкін. На церемонії присутні також бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс і секретар Харківської міськради.

Перед оперним театром – довга черга городян, які прийшли попрощатися з Кернесом. Люди стоять близько один до одного по кілька людей у ​​ряд, але більшість в масках.

Через похорону Кернеса перекрито рух в центрі Харкова.




коментарів: 5
  1. Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти. Хороші друзі були в гепи. Цікаво чи з тим батюшкою дружив. Прощавай, браток.

  2. Одна правда для всіх…..Нічого ніхто з собою не забере… Лишаються лише справи… хороші чи погані….судити Вам… Та слава хороша чи погана судити Вам….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота