<

У Харкові близько 15-ти людей влаштували стрілянину, в місті та області оголосили спецоперацію «Сирена»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 30.01.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

30-го січня на околиці міста Харкова, поруч з Обласним будинком дитини, близько півтора десятка невідомих влаштували стрілянину. Очевидці чули вибух гранати. По місту та області оголошено план-перехоплення «Сирена» 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Харківщини.

13:30 до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що біля будинку по вулиці Кузнецькій пролунали постріли та вибух. 

Поліцейські попередньо з’ясували, що між невстановленими особами стався конфлікт із застосуванням гранати та зброї травматичного типу. 

Експерти проводять збір речових доказів, співробітники слідчо-оперативних груп опитують свідків події, а також мешканців прилеглих будинків, вилучають та опрацьовують записи з камер відеоспостреження. 

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Поліцією вживаються заходи по встановленню всіх обставин події.  По місту та області оголошено план-перехоплення «Сирена».

Як зазначає Апостороф, на місці події видно осколки від гранати і гільзи від вогнепальної зброї.

Очевидці стверджують, що учасниками розбірок, яка завершилася стріляниною, було близько 15 осіб. Крім пістолетних пострілів, був чутний вибух від гранати.

За словами очевидців, з місця події поїхав автомобіль Мерседес білого кольору, старої моделі, в салоні міг перебувати потерпілий.

Також в мережу потрапило відео з камер спостереження, на якому можна побачити момент вибуху, а також бійку, яка сталася перед цим. На запису видно, як з автомобіля білого кольору виходить кілька людей, які підходять до групи людей, яка стоїть за парканом. Між ними відбувається бійка, потім на місце прибуває понад десятка людей в чорному одязі, які приєднується до сутички. Після цього слідує вибух і більша частина учасників бійки залишає місце події.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок