<

У Камінь-Каширському районі затримали браконьєрів за вбивство козулі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 16.08.2021 / Новини / /
Перегляди
349
/ коментарі 2

15-го серпня на території мисливських угідь між селами Ветли та Мукошино Камінь-Каширського району під час вечірнього рейду лісники ДП «Любешівське ЛМГ» затримали браконьєрів, які застрелили самця козулі.

Браконьєри – місцеві жителі села Ветли, повідомляють на сторінці у фейсбуці Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

На місці затримали чотирьох чоловіків. Поруч в автівці виявили п’ять одиниць зброї, одна з яких – без належних документів.

На місці працювала слідчо-оперативна група.

Браконьєри обійдуться адміністративним покаранням. Працівники лісової охорони складуть адмінпротокол за ч.2 статті 86 (порушення правил полювання забороненими знаряддями), покарання за яке передбачає штраф до 2040 грн або позбавлення права на полювання до трьох років, зазначає ZAXID.NET .




коментарів: 2
  1. В Нововолинську є свій “Чикатіла”, який полюбляє потрошити косуль, а у вас є свої . Чому б не зібрати всіх таких волинських любітєлєй та відправити їх на безмежні простори русской сибири чи приамур`я. Там би для них було справжнє сафарі…чи на них?

  2. А вбивць мера Кривого Рогу злапати не можуть.
    Отакі у нас поліцаї: тут віжу, а тут нє віжу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота