<

У Камінь-Каширському районі на блокпості затримали чоловіка з вибуховими пристроями та боєприпасами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 4.11.2022 / Новини / /
Перегляди
8643
/ Коментарі відсутні

3-го жовтня в одному із сіл Камінь-Каширського району поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen. За кермом транспортного засобу перебував 38-річний мешканець села Видерта.

Під час огляду поліцейські помітили, що в автівці можуть бути заборонені предмети. Авто вилучили та, за ухвалою суду, провели у ньому санкціонований обшук. Повідомляє поліція Волинської області.

Вилучено гранату, димові шашки, патрони та деталі автомату волинянин перевозив у власній автівці.

Усе це скеровано у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС для проведення експертиз.у камінь-каширському районі на блокпості затримали чоловіка з вибуховими пристроями та боєприпасами

Встановлено, що чоловік їздив у Харківську область, доставляв туди гуманітарну допомогу. Для чого із зони бойових дій він привіз на Волинь небезпечні предмети – з’ясує слідство.  

Керманича транспортного засобу затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

За це чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя