<

У Камінь-Каширському районі виявили дві вантажівки із незаконною деревиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:52 | 10.02.2021 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

9-го лютого патрульні та лісівники у Камінь-Каширському районі виявили вантажівки з незаконною деревиною. Транспортні засоби та 33 метри кубічні лісопродукції правоохоронці вилучили.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Так, близько 15 години, патрульні спільно із лісівниками в селі Запруддя зупинили вантажний автомобіль КАМАЗ, яким керував 32-річний мешканець району. Чоловік перевозив близько 15 метрів кубічних палетних дощок та надав правоохоронцям документи на вантаж. Як виявилось, товарно-транспортні накладні є фіктивними.

В цей же день, близько 21 години, поліцейські зупинили транспортний засіб ЗІЛ-131, який перевозив готову лісопродукцію в кількості 18 метрів кубічних. Під час перевірки документів правоохоронці з’ясували, що вони не відповідають дійсності.     

Автомобілі із лісодеревиною поліцейські вилучили та направили на відповідальне зберігання.

Відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально-протиправним шляхом) Кримінального кодексу України. Триває перевірка. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок