<

У Харкові «шахеди» влучили в АЗС: згоріли 15 приватних будинків, загинули троє дітей

09:24 | 10.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
216
/ Коментарі відсутні

У ніч на 10 лютого ворожі «шахеди» вдарили по АЗС – внаслідок цього влучання розлилося палаюче пальне та загорілося понад 15 приватних житлових будинків. Згодом влада повідомила, що сім людей загинули.

Про це пише Українська правда.

Площа пожежі склала 3700 квадратних метрів. Понад 15 приватних будинків згоріли.

«Російські військові, попередньо, з території Білгородської області, запустили БПЛА типу Shahed. Три безпілотники влучили по Немишлянському району Харкова. Внаслідок цього зруйнований об’єкт критичної інфраструктури. Там була велика кількість палива, тому такі жахливі наслідки пожежі», – повідомив прокурор Олександр Фільчаков.

З опіками 1-2 ступеня до лікарні доставлено 45-річного чоловіка, а також 61-річну жінку, яка надихалася чадного газу, повідомили у поліції.

Відомо про сімох загиблих, серед них троє дітей – 7 та 4 років, а також немовля, повідомив керівник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко уточнив, що в одному із приватних будинків виявили тіла 5 людей (серед яких і були троє дітей), а на іншому обʼєкті — ще 2 загиблих. Також відомо про 3 поранених.

Клименко додав, що рятувальники та поліціянти цієї ночі врятували понад 50 людей під час пожеж. ДСНС вдалося локалізувати пожежу в житловому кварталі, врятувавши від поширення вогню 25 будинків. Однак більше десятка домоволодінь згоріли вщент. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота