<

У дитячому таборі в росії чоловік зґвалтував чотирьох дівчат з України

03:23 | 2.08.2023 / Новини / , , /
Перегляди
532
/ коментарі 4

В Анапі, Краснодарського краю рф, чоловік зґвалтував п’ятьох школярок у дитячому таборі «Щасливе дитинство», серед постраждалих – чотири українські дівчинки, вивезені з окупованої частини Донеччини.  

Про це пише ТСН.  

Подія сталася 29 липня, за попередніми даними, 49-річний безробітний мешканець Воронезької області зайшов до кімнати відпочинку та вчинив дії сексуального характеру щодо п’яти школярок 10–12 років. Серед постраждалих чотири дівчинки з Донецької області України, п’ята – з московської області рф 

Педофіла вже затримали, зараз із ним працюють слідчі. Порушено кримінальні справи за статтями Кримінального кодексу рф «Розпусні дії» та «Насильницькі дії сексуального характеру» щодо неповнолітніх. 

Наразі російські силовики з’ясовують, як чоловік потрапив до дитячого табору. Стверджується, що в минулому його вже притягали до відповідальності за проникнення до житлового будинку, розпивання алкоголю у заборонених місцях та вживання наркотиків.




коментарів: 4
  1. ТСН ще не такого понавиписує.. Щоб їх читали ) Вони там що були та свічку тримали?

      • Зайди розумнице на їхню спільноту та й почитай яку дурість вони там викладають для власного рейтингу. І заодно подивись які враження читачів знизу , вони теж руську мерзоту захищають та підтримують??

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота