<

У «ДНР» підірвали опору мосту через об’їзну Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 2.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
Інцидент стався 1 січня в Пролетарському районі Донецька на перегоні Чумакове-Ларине, стверджують в “МНС”.

У Донецьку стався підрив центральної залізобетонної опори залізничного мосту через об’їзну автомобільну дорогу Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь. Про це інформує Корреспондент, посилаючись на повідомлення так званого “МНС ДНР”.

“У Пролетарському районі Донецька 1 січня 2019 року на перегоні Чумакове-Ларине (27 км) невідомими особами був здійснений підрив центральної залізобетонної опори залізничного мосту через об’їзну автомобільну дорогу Слов’янськ-Донецьк-Маріуполь”, – йдеться в повідомленні.

Стверджується, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. На момент відновлювальних робіт рух автомобільного транспорту по аварійній ділянці було зупинено. На місце події прибув “генерал-лейтенант” Олексій Кострубицький, який очолює “МНС”.

Було розчищено майданчик для встановлення залізобетонних підпірок і підпор.

“Для запобігання можливому обваленню мосту здійснено встановлення трьох фундаментних стаканів, однієї залізобетонної опори, восьми фундаментних блоків, в міжопорний простір рятувальники поклали 106 шпал. Вранці 2 січня аварійні роботи, в яких були задіяні 35 рятувальників, завершилися”, – зазначили в так званому “МНС ДНР”.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок