<

У Дніпрі «шахед» влучив у багатоповерхівку: є постраждалі, під завалами люди

09:03 | 23.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
81
/ Коментарі відсутні

У ніч проти 23-го лютого росіяни атакували Дніпропетровську область ударними дронами-камікадзе типу Shahed. Сталося влучання у багатоповерхівку, є постраждалі.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Влучання «шахеда» було по девʼятиповерхівці у Дніпрі. Наразі відомо про 8 травмованих, з них 7 — були шпиталізовані. Наразі двоє постраждалих залишаються в медзакладі, вони — у стані середньої тяжкості. Решта поранених лікуватимуться амбулаторно.

Унаслідок вибуху сталося руйнування двох квартир на 9-му поверсі, однієї — на 8-му, частково — на 7-му, розповів виконувач обовʼязків заступника начальника Дніпропетровської ОВА Андрій Кульбач,

Нині під завалами ще можуть бути люди: одна людина або двоє. Аварійно-рятувальні роботи тривають. На місці перебувають приблизно 40 рятувальників і 9 одиниць техніки.

На місці влучання також працюють поліціянти й нацгвардійці. Мешканцям будинку надають психологічну допомогу. Також тут розгортають пункт обігріву.

З 1-го і 3-го підʼїздів пошкодженого будинку евакуювали людей. Комунальні служби відімкнули там газопостачання й водопостачання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота