<

У Червонограді на хабарі затримали заступника міського голови

12:41 | 14.07.2023 / Новини / /
Перегляди
1037
/ коментарі 3

13-го липня 64-річного заступника мера Червонограда Миколу Мисака, викрили на хабарі.

Інформацію про затримання Миколи Мисака підтвердив мер Червонограда Андрій Залівський, пише ZAXID.NET.

«Я був на похороні військового і щойно повернувся у міську раду. Я не маю інформації. Телефонував до заступника Служби безпеки, прокурора. Наразі нічого невідомо.

Я знаю, що епізод із затриманням мав місце, у міськраді були працівники поліції й спілкувалися з ним [Миколою Мисаком], але я був на похороні й не можу прокомунікувати, що було і як, за яких обставин. Мені керівництво Служби безпеки сказало, що розкажуть завтра, як я маю діяти. Більше інформації не надали. Я чекаю», – сказав Андрій Залівський.

Затримання проводили працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції, повідомив керівник ГО «Дорожній контроль Захід» Олександр Клімов.

Він повідомив, що на хабарі також викрили директора червоноградського КП «Комунальник» Володимира Рибака. За словами активіста, затримання стосуються однієї справи.

Зазначимо, що Микола Мисак з перервами працює у Червоноградській міській раді з 2002 року. У 2021 році видання NGL.media повідомляло, що Галицький районний суд обрав Миколі Мисаку запобіжний захід через службову недбалість і розтрату майна у виді особистого зобов’язання до 9-го січня 2022 року. Тоді чиновника та приватного підприємця Івана Микиту підозрювали у закупівлі м’яса за завищеними цінами, яка завдала 174 тис. грн збитків державі. Миколу Мисака не відстороняли з посади заступника мера.

Також Миколу Мисака у 2021 році підозрювали у службовій недбалості на закупівлі неякісних шкільних мебдів. Збитки склали майже 1 млн грн.




коментарів: 3
  1. В що тут дивного ,хабарі і кражі і афери вже давно приписані до влади ,вони без цього не можуть жити ,така наша дійсність безкарна.

  2. Міські голови ніколи самі не беруть бабла. Для цього у них є заступники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок