<

Туроператор Join UP! знову потрапив у скандал із туристами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 16.05.2019 / Новини / /
Перегляди
92
/ Коментарі відсутні

Вранці 14 травня українські туристи, які скористались послугами туроператора Join UP! не змогли вчасно вилетіти з Єгипту. Їхній рейс перенесли на півтори доби.

Подробицями поділилася в Інстаграмі українська блогерка Лідія Кошарська, яка виявилася серед постраждалих від недбалості компанії, – передає Обозреватель.

“Ми в полоні. Просто застрягли в чужій країні в аеропорту не найкращого типу! Без усякого доступу до інформації! Завдяки собі купили нову сімку і маємо зв’язок із зовнішнім світом!” — написала вона.

Дівчина розповіла, що виліт в Україну планувався 14 травня о 4:10 ранку. В результаті декількох переносів пасажирам повідомили новий час відправлення – 16:30. Однак незабаром виліт знову скасували.

“Приходить представник від Join Up і каже: “Сьогодні ви не летите, збираємося біля Duty free і їдемо в готель”, – розповіла Кошарська.

“Десь близько 21-ї години ми потрапляємо в готель. Ідемо на вечерю – шок! Ідемо в номер – шок! На рецепції зневажливо говорять: “Вам тільки 3 години переночувати”, — продовжила вона.

Далі туристи дізналися, що 15 травня вони все ж зможуть полетіти о 12:30. На сайті ж аеропорту з’явився час — 17:00.

“По приїзду в аеропорт проблеми. Не пропускають! Ваш рейс був учора! Підходимо до реєстраційних стійок і тут інформація: вашого рейсу немає, вашого літака немає! Ви повертаєтеся в готель”, — обурилася Кошарська.

За словами туристки, пасажири влаштували справжній бунт в аеропорту. “Ніхто нікуди не виходить! Усі на місці і стоячи! Величезна кількість сімей із дітьми! Ні крісла, щоб сісти! Ні забезпечення їжею або напоями, як подають у ЗМІ! Нічого!” — зазначила вона.

“Наступна інформація така: нам змінили авіалінії зі Sky Up на Bukovyna Airlines. Ті люди, які повинні були летіти до Києва, відправляються в готель, а нас саджають на їх літак”, — поділилася дівчина.

Потім Кошарська повідомила, що з ними уже все гаразд і вони у Львові.

Нагадаємо, раніше Join UP! уже не раз потрапляв у скандали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа