<

Трьох грабіжників, які у січні пограбували підприємство на Волині затримали у Луцькому районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:52 | 9.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

8 лютого поліція Волині спільно із оперативниками затримали трьох жителів Луцького району за підозрою в скоєні в січні в селі Рованці грабежу. Поліцейські встановили, що зловмисники проникли на територію одного із місцевих підприємств, спричинили тілесні ушкодження сторожу та відкрито викрали електроінструменти, кабелі, генератор та мобільний телефон.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що 8 січня троє грабіжників, побивши сторожа, незаконно заволоділи різноманітними електроінструментами, генератором, кабелями та мобільним телефоном. Сума завданих збитків склала 10 тис. грн.  

Поліцейські встановили, що до скоєння цього злочину, причетні 28-річний, 29-річний та 31-річний жителі Луцького району. Окрім цього, під час розслідування було встановлено причетність вказаних осіб до крадіжки 20 січня брухту із складського приміщення одного із підприємств в обласному центрі.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

До слова, один із зловмисників, 29-річний житель Луцького району перебуває у всеукраїнському розшуку за скоєння розбою на території Маріуполя.

Нині вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєних злочинах та обрання міри запобіжного заходу тримання під вартою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа