<

Телеведуча Катерина Осадча розмовляла з чоловіком про всиновлення дитини, батьки якої загинули у війні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:18 | 28.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
896
/ 1 коментар

Українська телеведуча Катерина Осадча розмовляла з чоловіком про можливе всиновлення дитини, яка втратила батьків під час війни.

Жінка зазначила, що до цієї розмови вони повернуться після перемоги, пише HB.

Вдершись на українську землю, російські окупанти забирають життя у мирних людей. Багато дітей залишилися сиротами. Їм необхідна допомога українців, необхідно почуватися в безпеці.

Телеведуча зізналася, що розмовляла з коханим Юрієм Горбуновим про всиновлення дитини. Наразі пара вирішила, що повернеться до цієї теми після закінчення війни. Катя не приховує, що всиновлення – це дуже нелегка тема, це набагато відповідальніше, ніж народження дитини.

Багато психологів зазначають, що емоційне бажання взяти дитину в родину є прекрасним, але потрібно поставитися до цього питання дуже серйозно. Можливо, варто попрацювати з психологом, поспілкуватися з батьками, які вже наважилися взяти дитину в сім’ю, щоб зрозуміти, чи готові до такого кроку.

«Я за те, щоб перед усиновленням батьки самі себе перевірили на стійкість та емоційний і моральний аспект. Тому ми з Юрою вирішили повернутися до цієї теми згодом, а поки читати, дізнаватися про усиновлення.

Я найближчим часом планую почати ділитися інформацією, яку буду знаходити, щоб ця процедура у країні була за справжнім покликом серця. Щоб люди були відповідальними і не повертали дітей у дитячі будинки», – розповіла Осадча.

Нині Осадча та Горбунов виховують двох спільних синів – Івана та Данила. Також Катерина має сина Іллю від першого шлюбу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя