<

Таксист в’їхав у зупинку в Києві: двоє людей загинули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 13.11.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Вранці 13-го листопада трапилась автопригоду зі смертельним наслідком на вулиці Кільцева Дорога у Києві. Водій таксі зіткнувся з припаркованою автівкою, в’їхав у зупинку громадського транспорту та протаранив кіоск: двоє жінок загинули, ще двою людей госпіталізовані.

Попередньо встановили, що водій автомобіля «Хюндай Соната» зіткнувся з припаркованим автомобілем «Хюндай Елантра», виїхав на автобусну зупинку і врізався у кіоск. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 41-річна жінка загинула на місці події, а 60- річна місцева мешканка померла у кареті «швидкої». Ще двоє осіб госпіталізували, – повідомляє поліція Києва.

Прилад драгер показав, що водій, 1997 року народження, не перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії, аби встановити обставини та причини цієї трагічної події. 

Нагадаємо, в кінці жовтня у Києві на Майдані Незалежності водій іномарки також в’їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті чого загинули 2 людей, ще 3 травмувалися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок