<

Побили у камері: повідомили причину смерті лучанина, підозрюваного у вбивстві доньки та дружини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 12.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
519
/ Коментарі відсутні

Перед смертю 62-річного лучанина, якого підозрюють у вбивстві колишньої дружини та доньки, побили.

Про це стало відомо після проведення судово-медичної експертизи, – розповів Суспільному головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський.

Які саме травми спричини смерть чоловіка у поліції не розголошують. Зі слів Олега Плазовського, нині справу розслідують за ч. 2 статті 121 Кримінального кодексу України, зокрема йдеться про умисне тяжке нанесення тілесних ушкоджень, що вчинене групою осіб і спричинило смерть.

Хто побив ув’язненого – з’ясовують слідчі, каже головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині. Усіх однокамерників загиблого правоохоронці вже опитали.

Ситуацію у Луцькому слідчому ізоляторі Суспільному не прокоментували. Виконувачка обов’язків заступника начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Лілія Левицька телефоном розповіла, що смерть ув’язненого прокоментують згодом.

Нагадаємо, – зранку 20-го липня правоохоронці у Луцьку затримали 62-річного чоловіка. Поліцію викликали сусіди, яким чоловік розповів, що з допомогою сокири вбив свою колишню дружину та 22-річну доньку.

Чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності. В травні суд йому присудив 850 гривень штрафу за побиття дружини та доньки і відпустив додому. Як розповіла журналістам сестра убитої 56-річної жінки Зоя Ковальська, чоловік бив дружину та доньку упродовж двох десятків років.

21-го липня Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваному у вбивстві чоловіку міру запобіжного заходу – 60 діб під вартою без права застави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота