<

Сили оборони підтвердили звільнення Кліщіївки на Бахмутському напрямку

01:06 | 18.09.2023 / Новини / , /
Перегляди
80
/ Коментарі відсутні

Сили оборони України 17-го вересня звільнили Кліщіївку, що на Бахмутському напрямку в Донецькій області.

Про це Громадському повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш.

«Підтверджую. Кліщіївка наша — українська», — наголосив речник.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський зазначив, що населений пункт зачищений від росіян.

Село на Бахмутському напрямку звільнили 80 окрема десантно-штурмова бригада, 5 окрема штурмова бригада, Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють», розповіли військові.

Своєю чергою у вечірньому відеозверненні президент Володимир Зеленський подякував воїнам, які брали участь у звільненні Кліщіївки на Донеччині, а також усім, хто захищає українське небо та воює на передовій.

“Хочу сьогодні подякувати. Усім, хто захищає небо нашої держави. Нашим льотчикам та інженерам Повітряних сил, воїнам мобільних вогневих груп, усім нашим зенітникам. Дякую, що постійно збільшуєте число збитих російських ракет та дронів, а отже, й кількість врятованих наших людей, нашої інфраструктури. Дякую, воїни!

І всім, хто зараз на передовій. Кожній бригаді. Від Купʼянська до Лівобережжя Херсонщини, від Бахмутського напрямку до кожної української позиції на нулі на півдні нашої держави. Я дякую вам, хлопці, за міцність!

А особливо відзначу сьогодні воїнів, які крок за кроком повертають Україні своє саме в районі Бахмута. 80-та бригада ДШВ, 5-та окрема штурмова бригада, славетна 95-та й Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції “Лють”. Кліщіївка! Молодці!”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок