<

Судили уродженця Львівщини, який купив «інвалідність» та намагався виїхати за кордон через Ягодин

16:40 | 23.12.2023 / Новини / /
Перегляди
351
/ коментарі 2

На Волині за підробку документів та спробу втечі за кордон судили уродженця Львівщини: чоловік за тисячу доларів зробив собі «інвалідність» та хотів втекти за кордон через «Ягодин».

Про це стало відомо з вироку Любомльського районного суду, пишуть Волинські новини.

На лаві підсудних опинився Юрій Д., який народився у селі Грабівниця Самбірського району Львівської області. Він має вищу освіту, одружений.

У березні Юрій Д. домовився з невстановленою особою через телеграм про виготовлення документів, які б дозволили йому виїхати за кордон, надавши для цього персональні дані.

В травні чоловік отримав через «Нову пошту» підроблене пенсійне посвідчення, в якому вказані недостовірні відомості про те, що він має інвалідність другої групи через загальне захворювання.

За «документ» Юрій Д. заплатив тисячу доларів і намагався з ним перетнути кордон через пункт пропуску «Ягодин» 21-го червня. Прикордонники на «липу» не повелися, зрозумівши, що надані документи є підробкою.

До суду обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором. Затвердивши угоду, суд призначив чоловіку покарання у виді двох років обмеження волі, замінивши на рік умовного покарання.




коментарів: 2
  1. А скільки заплатив прокурору і суддям ,чи така інформація не оприлюднюється ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця