<

Суд виніс вирок мешканцю Луцька за сутенерство і вбивство

08:05 | 24.08.2023 / Новини / , , , /
Перегляди
262
/ 1 коментар

У Луцьку чоловік займався сутенерством. Волинянин залучив до заняття проституцією свою знайому, і організовував їй зустрічі з клієнтами у готелях. Крім того, він ще й вбив людину.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, обвинувачений в 2022 році завербував знайому для заняття проституцією. Всього слідство зафіксувало шість епізодів, коли сутенер організовував їй зустрічі з клієнтами. Переважно вони відбулись влітку 2022 року у готелі «Профспілковий», що на проспекті Відродження у Луцьку, а також у «Теремнівських саунах», пише Zahid.net.

Крім того, судили чоловіка і за вбивство з необережності, яке він скоїв 5 липня минулого року на вулиці Замковій у Луцьку. Під час сварки біля бару він вдарив знайомого, внаслідок чого той впав і сильно травмував голову. Згодом потерпілий помер у медзакладі.

На засіданні, яке відбулося 17-го серпня, чоловік визнав провину та підтвердив обставини, викладені у матеріалах справи. Попросив, аби суд суворо його не карав. Про обвинуваченого відомо, що він вже мав судимість за крадіжку, згідно з вироком мав відбути 120 годин громадських робіт, але на роботи він так і не з’явився.

Суддя Ярослав Артиш визнав чоловіка винним у порушенні декількох статей ККУ: ч.1 ст. 119 (вбивство з необережності), ч.2 та ч.3 ст. 303 (сутенерство) та ч.2 ст. 389 (ухилення від покарання). Сумарно йому призначили чотири роки і 13 днів ув’язнення.

Вирок поки не набрав законної сили, обвинувачений може подати апеляцію.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота