<

Стартував прийом заявок на участь у нацвідборі на Євробачення-2024

23:08 | 30.08.2023 / Новини / /
Перегляди
61
/ коментарі 3

Суспільне Мовлення розпочало національний відбір на участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2024». Українські артисти можуть подати заявку через форму на сайтіконкурсу з 30-го серпня до 22-го жовтня включно. Фінал нацвідбору відбудеться у лютому 2024 року.

Музичним продюсером національного відбору вдруге став музикант і композитор Дмитро Шуров (Pianoбой), – пише Суспільне.

«Я хочу звернутися до всіх музикантів нашої країни: у вас є майже вісім тижнів, щоб створити власну пісню перемоги. Пісню року, яка представить Україну на глобальній міжнародній арені, порве всі чарти та виборе перше місце на цьогорічному «Євробаченні». Я дуже чекаю на ваші пісні, ваш талант і заряд енергії зараз дуже потрібні нашій країні», – каже продюсер.

Цьогоріч нацвідбір пройде з нововведеннями — глядачі зможуть обрати одного з фіналістів через онлайн-голосування.

«Поміж учасників лонгліста, на яких мені не вистачить місця в списку фіналістів, — а це мій найбільший біль минулого року, — буде проведене голосування. Глядачі оберуть свого фаворита, який отримає шанс позмагатися за перемогу в фіналі», — розповів Шуров.

Умови участі та основні етапи нацвідбору:

  • Участь в нацвідборі можуть взяти артисти від 16 років. Подати заявку можуть сольні виконавці та гурти, склад яких не перевищує 6 людей.
  • Хронометраж пісні — до 3 хвилин. До участі допускають оригінальні пісні, створені без використання інших творів. Крім того, пісня не має оприлюднюватися та виконуватися публічно.
  • Кількість поданих пісень від одного учасника — не обмежена. До того ж правилами національного відбору допускається подання демоверсій.
  • До 9 листопада сформують лонгліст учасників (до 20 виконавців), які продовжать участь у нацвідборі. Учасники повинні будуть пройти прослуховування.
  • За результатами прослуховування до 20 листопада оберуть список фіналістів відбору, який міститиме до 10 виконавців.
  • Серед учасників лонгліста, які не потраплять до списку фіналістів, проведуть рейтингове онлайн-голосування, воно визначить ще одного учасника фіналу.
  • Фінал нацвідбору відбудеться у лютому 2024 року в форматі телевізійного концерту. Переможця визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад журі фіналу українці знову оберуть через онлайн-голосування.

Повні правила Нацвідбору можна знайти тут.




коментарів: 3
  1. Аби не АльонуАльону на той конкурс. Бо нас партнери які нам дають гроші просто не зрозуміють :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота