<

Смертельна трагедія у Вінниці: на дитину впало дерево

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:15 | 11.03.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

У неділю, 10-го березня, у Вінниці дерево впало на 11-річну дівчинку, в результаті чого вона померла.

Про це повідомляє місцеве видання 20 хвилин.

За інформацією вінницьких рятувальників, вони отримали виклик о 10:58 годині. Бійці ДСНС приїхали на виклик, розрізали повалене дерево та передали дитину працівникам екстреної медичної допомоги.

У групі “Дорожний контроль Вінниці” повідомили, що дівчинка в результаті отримала перелом основи черепа, черепино-мозгова травма та травми, несумісні з життям. По приїзду швидкої дитина вже була нежива, проте лікарі з надією доставили дитину у лікарню, — повідомляє Вікторія Бойко.

У поліції повідомили перші подробиці:

На вулиці Ватутіна під час негоди на 11-річну дівчинку впало дерево. Дитина померла в кареті швидкої допомоги. Про це повідомил начальник відділу комунікації вінницької обласної поліції Анна Олійник. За її словами, Лівобережним відділом поліції будуть внесені відомості щодо кримінального провадження за статтею 115 ККУ з поміткою «нещасний випадок».

На місці проводились першочергові слідчі дії. Працювала слідчо-оперативна група та експерти. У поліції зазначають, що слідчі у рамках провадження будуть розслідувати, хто був відповідальний на цій ділянці за дерева та кому вони належали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа