<

Службовий собака з Волині отримав відзнаку за знайдені наркотики

20:40 | 23.10.2023 / Новини / , , /
Перегляди
145
/ Коментарі відсутні

Німецька вівчарка Гуді та інструктор-кінолог Леонід, які нині служать у Волинському прикордонному загоні, отримали відзнаку у номінації «Пошук наркотичних засобів».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Днями у Києві відбулася II церемонія нагородження службових собак, які проходять службу в органах сектору безпеки і оборони України. Церемонію «Чотирилапі захисники» організувала громадська організація «Кінологічна спілка України».

Почесною відзнакою у номінації «Пошук наркотичних засобів» нагородили німецьку вівчарку Гуді та інструктора-кінолога Леоніда, які нині проходять службу в одному з підрозділів Волинського прикордонного загону», – йдеться у дописі.

Зазначають, що прикордонник разом з чотирилапим напарником на варті кордону вже сім років.

Собака натренований на пошук наркотичних речовин, і робить він це справді ефективно – з початку цього року Гуді у 17 випадках допоміг виявити більш ніж 30 кілограмів наркотичних речовин, які подорожні намагалися приховано перевезти через українсько-польський кордон.

«Він дуже енергійний, з ним легко працюється. А ще він фанат своєї справи», – так характеризує свого чотирилапого напарника кінолог Леонід.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота