<

Словацькі перевізники пригрозили повністю заблокувати пункт пропуску на кордоні з Україною

17:11 | 6.12.2023 / Новини / , /
Перегляди
222
/ 1 коментар

Союз автомобільних перевізників Словаччини (UNAS) заявив, що готовий повністю заблокувати прикордонний пункт «Вишнє Нємецьке – Ужгород», якщо ситуація зі скасуванням системи дозволів для українських далекобійників не буде вирішена, хоч і усвідомлює, що шлях до вирішення проблеми не є простим.

Про це повідомила Європейська правда.

«Саме тому UNAS залишається у стані готовності до страйку, і у випадку, якщо не буде іншої альтернативи для вирішення ситуації, UNAS готовий повністю заблокувати прикордонний пункт “Вишнє Нємецьке – Ужгород” в обох напрямках», – повідомили на сторінці UNAS у фейсбуці.

Перевізники подякували міністру транспорту Словаччини Йозефу Ражу за порушення проблеми скасування дозвільної системи для українських перевізників та його впливу на автомобільний транспорт Словаччини в Брюсселі.

«Ми також хотіли б подякувати йому за те, що він зустрінеться з представниками UNAS в четвер, 7 грудня, де ми також обговоримо вплив цієї ситуації та будемо шукати рішення, щоб її змінити», – йдеться в заяві.

Напередодні на кордоні зі Словаччиною призупинили блокаду пункту пропуску «Вишнє Нємецьке – Ужгород».

Нагадаємо, посли Латвії, Литви та Естонії у Варшаві оголосили демарш польській владі у зв’язку з блокуванням перевізниками пунктів перетину кордону з Україною.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця