<

«Скоро ваші свята»: терористи ІДІЛ озвучили гучну загрозу для Європи на різдвяні свята

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 26.11.2017 / Новини / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

Терористичне угрупування ІДІЛ закликає нападати на різдвяні ярмарки у Німеччині, Британії та Франції.

Про це пише Українська Правда з посиланням на Daily Mail.

Повідомляється, що агентство BlackOps Cyber, яке збирає дані про кіберзагрози, перехопило картинки з відповідними гаслами за допомогою месенджерів.

Daily Mail пише, що агітки почали поширюватися Європою після того, як у Німеччині затримали 6 осіб, підозрюваних у підготовці теракту.

 Wasyl Kostenko коментує:
Всі прекрасно розуміють, звідки ростуть вуха міжнародного тероризму. Його породили комуністи, точніше їхні попередники. А сьогодні наступниця великого терориста (СРСР) – Росія готує, фінансує, озброює та підтримує військовими і гібридними методами всі терористичні рухи. Попередні фейкові теракти в самій “скрепній” організовувались та виконувались ФСБ. Зараз немає в цьому потреби. Бидломаса “руського міра” вже достатньо зомбована і налаштована проти всього цивілізованого світу. Та невелика кількість росіян, які не згодні з КГБ-шним режимом, подавлені і розгублені та знаходяться в міцних лещатах нелюдського тиску. Ось чому наразі “раптом” різко припинились теракти в самій Росії. Всі сили кинуті на боротьбу з світовою цивілізацією. Орда по іншому не може. День без терору для неї – смерть. Але недалеко той час, коли кацапські виродки самі захлинуться в крові, яку вони так щедро пускають по всьому світу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя