<

Скандальний законопроєкт про іноагентів відкликали з грузинського парламенту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 9.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
70
/ Коментарі відсутні

У Грузії з парламенту відкликали законопроєкт про «іноагентів», через який в країні з 7-го березня тривають протести.

Відповідну заяву парламентської більшості за участю “Грузинської мрії” і Сили народу” оприлюднили зранку 9-го березня, пише Суспільне.

“Як влада, відповідальна перед кожним членом суспільства, ми вирішили беззастережно відкликати підтриманий нами законопроєкт без застережень”, — йдеться у заяві.

Повідомляється, що відбулися консультації між політрадою “Грузинської мрії”, “Сили людей” та депутатами парламентської більшості щодо політичних процесів, які тривають навколо закону “Про прозорість зовнішнього впливу”.

“Ми бачимо, що прийнятий законопроєкт викликав розбіжності в думках у суспільстві. Машина брехні змогла виставити рахунок у негативному світлі та ввести в оману певну частину громадськості. Законопроєкту наклеїли брехливий ярлик “російського права”, а його прийняття в першому читанні в очах частини громадськості подали як відхід від європейського курсу”, — йдеться у заяві.

Документ звинувачує радикальні сили у залученні частини молоді до незаконної діяльності.

“Дякуємо героїчним правоохоронцям, які з терпінням і найвищими стандартами відповіли на насильство. Ми повинні бути максимально уважними до миру, спокою та економічного розвитку в нашій країні, а також до прогресу Грузії на шляху євроінтеграції. Тому потрібно витрачати енергію кожного нашого співгромадянина не на протистояння, а на розвиток країни у правильному напрямку”, — йдеться у заяві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок