<

Поляки виявили партію бурштину понад 400 кг, який пропустили через «Ягодин»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 29.05.2019 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Польські митники уже вдруге за тиждень затримали нелегальні вантажі бурштину, котрий пропускає митний пост “Ягодин”. Цього разу виявили партію понад 400 кг на майже 54 мільйони грн.

Як повідомляє офіс митно-фінансової служби в Любліні, митники пункту пропуску “Дорогуськ”, виявили понад 400 кілограмів бурштину, вартістю близько 8 мільйонів злотих (54 мільйони гривень”, котрий знову ж таки пропустили волинські митники, – передає Під прицілом.

Повідомляється, що це рекордна партія бурштину, яку затримали на польському кордоні за декілька років.

Працівники одного з департаментів митниці при перетині кордону направили вантажівку на рентген і при обшуку між мішками з легально ввезеними товарами в напівпричепі офіцери виявили 400,45 кг бурштину, який водій намагався контрабандним шляхом провезти в Польщу без сплати податків. 

В мішках був як сирець, так і якісні оброблені зразки – рідкісні та великі. Водій транспортного засобу, громадянин України, стверджував, що нічого не знав про незаконний вантаж і всіляко заперечував свою провину. Триває слідство.

Як повідомляють польські митники, це рекордна партія бурштину, затримана за останні роки польською митницею і казначейською службою. Для порівняння, за весь 2018 рік офіцери Люблінської митниці та казначейства завадили контрабанді 460 кг бурштину.

Нагадаємо, що за останній тиждень це вже другий випадок, коли польські митники виявляють контрабанду бурштину в автівках, які їдуть через волинський пункт пропуску “Ягодин”. 24 травня стало відомо, що працівники Департаменту митної дорожньої служби в польському Дорогуську виявили 35-кілограмову партію бурштину, яку чоловік перевіз через пункт пропуску “Ягодин”. 




коментарів: 3
  1. За яку суму наші митники пропускають таку контрабанду ,а потім дивуються ,за палаци ,нові машини які купує це бидло .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок