<

Щомісяця заробляли на «закладках» близько мільйона гривень: на волині викрили масштабний наркобізнес

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 30.01.2023 / Новини / , , , /
Перегляди
610
/ Коментарі відсутні

Волинські поліцейські виявили та затримали наркозбувачів, які через телеграм збували наркотики. Загалом у них вилучили закладок з психотропами й таблеток на понад 3 мільйони гривень за цінами так званого «чорного ринку».

Про це повідомили на сайті поліції Волині

Затримали двох жителів Київської області, які забезпечували функціонування одного з телеграм-каналів, а саме, збували потенційним клієнтам так звані «закладки» з наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами, залишаючи їх у певних визначених місцях.

На місці затримання у них виявлено та вилучено понад 2 360 закладок з Альфа PVP, амфетаміном, таблетками наркотичної дії. У подальшому знайдено і заховані раніше понад півтори сотні закладок в різних місцях.

Згодом співробітники УБН в Київській області встановили та затримали і координатора вищевказаних «закладчиків», 22-річного жителя міста Фастів.

Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання виявлено та вилучено запаси наркотичних речовин, зіп-пакети, ізоляційну стрічку, техніку, яка використовувалась для незаконного промислу. Також він отримував в певних локаціях схованки з наркотиками, потому фасував, розподіляв і передавав спільникам для розкладання.

Загалом під час оглядових та обшукових дій вилучено закладок з психотропами й таблеток на понад 3 мільйони гривень за цінами так званого «чорного ринку». Щомісяця фігуранти збували близько двох тисяч закладок, отримуючи майже мільйон гривень незаконного прибутку.

Нині за цим фактом слідчі ГУНП у Волинській області розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України. Затриманим загрожує позбавлення волі від 6 до 10 років.

Тривають слідчі дії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота