<

Що загорнути у млинці: ТОП-15 рецептів найсмачніших начинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:31 | 3.11.2022 / Новини / /
Перегляди
710
/ Коментарі відсутні

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою сім’ю смачними та корисними стравами. І якщо ви вже вирішили робити млинці, приготуйте млинці на молоці та урізноманітніть їх начинками.

Апостроф зробив добірку з топ-15 рецептів, якими поділилася авторка блогу про материнство Маріанна на своїй сторінці mari.annne в інстаграмі.

1. Сирна начинка

Інгредієнти: кисломолочний сир (500 г), яєчний жовток (1 шт.), цукор (2 ст. л.), родзинки (50 г).

Родзинки заливаємо окропом на 5-10 хвилин, потім зливаємо воду і викладаємо їх на паперові рушники. Беремо кисломолочний сир, додаємо в нього жовток та цукор, перетираємо все. В отриману масу висипаємо родзинки. ⠀

2. Млинці з чорничною начинкою

Інгредієнти: сир (200 г), цукор (1 ст. л.), сметана (1 ст. арк.), чорниця (200 г).

Змішуємо в глибокому посуді сир, сметану, цукор і промиті та висушені на паперових рушниках ягоди чорниці. За допомогою блендера подрібнюємо масу до однорідності.

3. Млинці з сиром та курагою

Інгредієнти: кисломочний сир (300 г), курага (100 г), цукор (1 ст. л.).

Курагу обдаємо окропом і залишаємо в такому вигляді на 5-10 хвилин, потім зливаємо воду і дрібно ріжемо ножем. Змішуємо з сиром та цукром.

4. Млинці зі згущеним молоком

Інгредієнт: згущене молоко або варене згущене молоко.

Млинці можна полити зверху рідким згущеним молоком або змастити всередині вареним згущеним молоком.

5. Млинці з карамеллю

Інгредієнти: цукор (4 ст. л.), вода (500 мл), ваніль (0,5 г).

На дно сковороди викладаємо цукор, додаємо воду та ваніль. Варимо карамель до утворення гарного світло-коричневого відтінку. Потім поливаємо млинці карамеллю.

6. Млинці з яблуками, горіхами та медом

Інгредієнти: яблука (2 шт.), волоські горіхи (1 ст. л.), цукор (1-2 ст. л.), кориця (щіпка).

Яблука промиваємо у проточній воді, очищаємо від шкірки, тремо на терці. Очищені від шкаралупи горіхи трохи підсмажуємо на сухій сковороді. Змішуємо яблука, горіхи, корицю та цукор і поливаємо медом.

7. Млинці з банановою начинкою та Нутеллою

Інгредієнти: банани (3 шт.), шоколадно-горіхова паста Нутелла (за смаком).

Змащуємо млинці шоколадною пастою, а зверху викладаємо нарізані скибочки банана.

8. Млинці з начинкою з яєць

Інгредієнти: яйця (4 шт.), зелена цибуля (50 г), кріп (5-10 г), сіль.

Відварюємо яйця вкруту, потім тремо їх на терці. Обсмажуємо зелену цибулю, додаємо кріп та сіль. Змішуємо яйця та обсмажені інгредієнти.

9. Начинка з помідорів, яєць та бринзи

Інгредієнти: яйця, помідори, бринза.

Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно ріжемо. Помідори промиваємо, за бажанням знімаємо шкірку та нарізаємо великими кубиками. Розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо цибулю з помідорами до м’якості. Солимо і приправляємо перцем. Додаємо збите яйце та бринзу. Чекаємо, поки білок схопиться, після чого гарячу начинку викладаємо на млинці, загортаємо рулетом і подаємо з томатним соусом.

10. Млинці з куркою

Інгредієнти: куряча грудка або філе (1 шт.), кріп (10 г), яйця (2 шт.), сіль, перець.

Відварюємо до готовності курячу грудку, перекручуємо її на м’ясорубці. Кріп промиваємо в проточній воді та дрібно нарізаємо. Яйця відварюємо вкруту, тремо на великій терці. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо сіль та перець за смаком.

11. Млинці з грибною начинкою

Інгредієнти: будь-які гриби (500 г), цибуля (2 шт.), сіль, перець.

Обсмажуємо гриби на сковороді з дрібно нарізаною цибулею, додаємо сіль та перець за смаком. ⠀

12. Млинці з печінковою начинкою

Інгредієнти: свиняча або яловича печінка (500 г), цибуля (2 шт.), морква (1 шт.), яйця (3 шт.), сіль, перець.

Печінку обсмажуємо на сковороді з дрібно нарізаною цибулею та морквою. Яйця відварюємо вкруту, потім тремо на великій терці, додаємо сіль та перець за смаком. Все ретельно перемішуємо.

13. Млинці з м’ясом

Інгредієнти: свіжий м’ясний фарш (500 г), цибуля (1 шт.), сіль, перець.

М’ясний фарш обсмажуємо з нарізаною цибулею на сковороді, додаємо сіль та перець за смаком.

14. Млинці з червоною рибою

Інгредієнти: слабосолона риба, вершковий сир, наприклад, “Філадельфія”.

Філе червоної слабосоленої риби дрібно рубаємо ножем і змішуємо з м’яким вершковим сиром. За бажанням також можна додати дрібно нарізану зелень.

15. Млинці з сиром та шинкою

Інгредієнти: шинка (300 г), твердий сир (150 г).

Шинку нарізаємо соломкою, а сир тремо на великій терці. Загортаємо начинку в млинці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа