<

Ще одна категорія українців може отримати права на спецавто

08:14 | 5.02.2024 / Новини / /
Перегляди
226
/ Коментарі відсутні

Люди з інвалідністю тепер можуть складати в Україні іспит на права керування спецавтомобілем. Такі автомобілі, пристосовані до конкретних потреб людей з інвалідністю, на початку 2024 року з’явилися в деяких сервісних центрах МВС. Права на спецавто можна отримати у п’яти центрах, які володіють такими транспортними засобами.

Про це розповідає Апостроф посилаючись на повідомлення прес-служби Кабінету міністрів.

У повідомленні йдеться, що спецавтомобілі передано до п’яти сервісних центрів, розташованих у різних регіонах. Автомобілі потрапили туди не випадково. Адже саме там діє проект “Автошколи для осіб з інвалідністю”. Йдеться про такі міста як Київ, Львів, Одеса, Дніпро та Кам’янець-Подільський.

“Автомобілі обладнані додатковими педалями, численними важелями для ручного керування, які встановлюються залежно від потреби конкретної людини. Також є джойстик для зручного керування усією електронікою”, – йдеться у повідомленні.

Тобто такий автомобіль на кшталт трансформера можна пристосовувати під потреби конкретної людини.

“Робимо послуги Сервісних центрів МВС ще зручнішими та доступнішими для людей з інвалідністю, зокрема Героїв, які отримали поранення на передовій”, – підсумували в МВС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота