<

Ще одна ДТП на блокпосту у Києві: автомобіль збив прикордонницю

12:39 | 7.11.2023 / Новини / /
Перегляди
322
/ Коментарі відсутні

6-го листопада о 21:25 годиині на блокпосту в Києві автомобіль збив військову Державної прикордонної служби. Жінку госпіталізували з травмами. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це інформує пресслужба Національної поліції.

Подія сталася у Деснянському районі столиці. Водій автомобіля “Renault” скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту і саме переходила проїжджу частину по пішохідному переходу. Жінка отримала тілесні ушкодження, її доправили в лікарню.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, 66-річний водій машини “Renault” їхав по Броварському проспекту з Броварів у напрямку Києва. Після збиття прикордонниці на блокпосту керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння за допомогою приладу “Драгер”, який показав, що чоловік тверезий.

За фактом аварії слідчі Нацполіції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. У разі доведення вини водієві загрожує позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном від трьох до п’яти років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя