<

Мешканці Турійського району висадили у ямах на розбитій дорозі квіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 1.09.2019 / Новини / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Мешканці селищ Турійськ та Луків засадили квітами вибоїни та ями на дорозі між населеними пунктами. Люди сподіваються, що хоча б так привернуть увагу “дорожників” та представників влади до зруйнованих автошляхів.

До редакції ВолиньPost люди надіслали світлини, на яких видно, що дорогу не ремонтували уже тривалий час, а у ямах можна впевнено садити квіти.

“Дорога знаходиться у жахливому стані, декілька років там майже не проводяться ремонти, їздити по ній – одне “задоволення”, – розповіли місцеві мешканці.

Люди повідомили, що з питанням ремонту дорожнього покриття звертались до Волинської служби автомобільних доріг і це навіть дало певний результат – ремонт таки зробили, проте ямковий і лише на клаптику дороги.

“Два місяці тому звертались на урядову гарячу лінію та у Волинську службу доріг. Нам дали відповідь, що ремонт найближчим часом планується.

На даний момент зробили ямковий ремонт приблизно 4-5 км, залишилось ще 20 км…

Знову звертаємось у службу доріг, а там відповідь: фінансування закінчилось на цей рік.

Мовляв, можливо наступного року виділять більше грошей, тоді можна буде зробити більше. А таких клаптиків там багато, кожного разу їдеш і “радуєшся”, що наші податки йдуть по призначенню”.

Відтак, люди вирішили оригінально нагадати про необхідність ремонту дорожнього покриття автошляхів.




один коментар
  1. Українська реальність ,провладне бидло краде ,а дороги руйнуються ,в якій країні ,ще таке можливе .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер