<

У гімназії Шацька пролунав останній дзвоник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:43 | 25.05.2019 / Шацьк / /
Перегляди
39
/ Коментарі відсутні

24 травня на подвір’ї навчального закладу ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.гімназія смт Шацьк» на свято останнього дзвоника зібралася уся шкільна родина: діти, вчителі, випускники та батьки.

Про це інформує Район Шацьк.

Традиційно під звуки маршу троє учнів школи урочисто винесли державний прапор, а згодом пролунали й перші звуки Гімну. А через декілька хвилин запросили на останню шкільну лінійку й найстарших школярів – випускників школи. Цьогоріч прощаються зі своїми учнями класні керівники двох класів – Тамара Мазурок та Віра Романюк.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять воїнів, котрі загинули в АТО, віддавши особливу шану випускнику школи, який загинув в на Світлодарській дузі, захищаючи незалежність та цілісність кордонів України – Сергієві Мокренку.

Вітав педагогів та учнів школи зі святом директор навчального закладу Валерій Михальчук. Особливі вітання він адресував учням 9 та 11 класів, побажавши добре скласти державну підсумкову атестацію та ЗНО, знайти свою стежину у житті, а вчителям та решті учням – добре відпочити за літо та з новими силами повернутися до навчального закладу.

Після чого, відзначили похвальними грамотами відмінників навчання. А Людмила Єрофєєва, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, котра також долучилась до вітань, вручила грамоти найкращим спортсменам-дзюдоїстам школи.

Особлива увага у це свято була прикута до випускників школи. Вони ж попрощалися з навчальним закладом, який для них став рідним за цілих 11 років, піснею та танцем, випустивши у небо кольорові кульки та дві повітряні одинадцятки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок