<

На Світязі через аукціон продають базу відпочинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:32 | 19.07.2020 / Шацьк /
Перегляди
12
/ коментарі 3

Стартова ціна бази, що належить «Укрпошті», становить 728,779 тисячі гривень.

Йдеться про продаж приміщення бази відпочинку 218,8 метра квадратного на вулиці Жовтневій, 59 у селі Світязь Шацького району. Про це повідомляє ВолиньOnline.

Організовує аукціон АТ «Укрпошта». Цінові пропозиції приймають до 20 липня, відбудеться аукціон 21 липня.

«Приміщення бази відпочинку 218,80 м² у Волинській області, Шацький район, село Світязь, вул. Жовтнева , 59. Двоповерхова будівля. Приміщення розташовані на другому поверсі та частково на першому. Рік побудови – 1998. Стан – задовільний.

Об’єкт розташовано на березі озера Світязь, поблизу Шацька. Озерна кришталева вода, піщане дно, берег мілкий та зручний для відпочинку з дітьми. Зручна транспортна розв’язка та розвинена інфраструктура. Відстань до озера Світязь 500 м. Вхід загальний. 10 номерів для одночасного відпочинку 30 осіб. Є приміщення технічного призначення: кухня, склад.

На території бази відпочинку розміщені три альтанки. Туалет та душ на вулиці. Майно перебуває в оренді до 10 травня 2022 року», – повідомляють в описі лоту.

Стартова ціна становить 728,779 тисячі гривень.




коментарів: 3
  1. Замало стартуєте,лемкі дорожче куплять.але шо вам казати,виж полішукі….

    • Це є аукціон, чув таке слово? І вказана стартова ціна від якої починають торгуватись, а продадуть тому, хто на торгах запропонує найбільшу суму, все по чесному.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер