<

На порушників карантину склали 9 адмінпротоколів у Шацьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 25.04.2020 / Шацьк / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Шацькому районі поліцейські за період карантину склали на громадян дев’ять адмінпротоколів. Крім того місцевих жителів закликають не відвідувати кладовища на ці вихідні.

Вказані обмеження встановлені для уникнення збільшення кількості захворювань на коронавірусну інфекцію, – йдеться на сторінці Шацького відділення поліції у фейсбуці.

Відповідно до рішення та протоколів органів державної влади та місцевого самоврядування щодо недопущення погіршення епідемічної ситуації в Шацькому районі під час проведення поминальних днів прийнято рішення про заборону відвідування громадянами кладовищ, місць окремих поховань у традиційні після пасхальні (післявеликодні) поминальні дні на період до 12-го травня. Винятком є здійснення поховань померлих, за умови проведення ритуальних обрядів з участю не більше 10-ти осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5м.

У поліції нагадують, що за порушення встановлених обмежень передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність (ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення – Порушення правил щодо карантину людей, ст. 325 Кримінального кодексу України – Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Станом на 24-те квітня працівники Шацького відділення поліції склали 9 протоколів про адміністративні правопорушення за порушення правил карантинного режиму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя