<

Біотуалети та вивіз сміття: розповіли куди йдуть кошти, зібрані на постах Шацького нацпарку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 3.07.2019 / Шацьк / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

З 4 по 30 червня на екологічних постах, що розташовані на в’їзді у Шацьк, було зібрано понад 190 тисяч гривень. Їх витратили на встановлення та обслуговування біотуалетів, а також на вивіз сміття.

Впродовж літнього відпочинкового періоду на території парку функціонують два екологічні пости: «Венське» та «Медик», на яких згідно ст. 47 Закону України «Про природно-заповідний фонд» встановлена плата за відвідування території парку, – інформує прес-служба Шацького НПП.

Така плата є дуже важливою, насамперед, для збереження необхідних санітарних норм та розвитку інфраструктури парку.

З 4 по 30 червня на екологічних постах було зібрано 190 050 грн. З них було сплачено 70 354 грн за встановлення та обслуговування біотуалетів, а також 67 225 грн за вивіз ТПВ (твердих побутових відходів). Варто зазначити, що вивіз сміття та обслуговування біотуалетів проводиться щоденно.

“На сьогодні, відповідь на запитання, куди витрачаються зібрані кошти стала зримою для відвідувачів Шацьких озер, вона така: оновлений центральний пляж в с. Світязь, чиста територія, нові альтанки, новенькі душові кабіни і туалети під’єднані до каналізаційної системи (зокрема, в наметовому містечку «Незабудка»), оновлені екологічні стежки та рекреаційні пункти”, – йдеться у повідомленні.




коментарів: 2
  1. Там пост нижче є ,про як загадили Шацьк і ніхто там не прибирає, навіщо цей “чьос” гроші відомо куди йдуть в карман жирним корумпованим чинушам!))

  2. Так не за гроші з екологічноготпосту зробили ремонт. Це гроші Євросоюз дав. Шо Ви таке пишете?
    Так само як на ictv показували в казали що за ці кошти зробили і мусорники і туалети але на відео жодного не показали. Я був десь 2 тижні тому і не було а ні біо туалетів а не мусорників

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер