<

«Шахтарські» борги, довгобуд для військових, авіація та справа Пархомука – Газета «БУГ» №5

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:09 | 2.12.2017 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Побачив світ черговий «свіжий» випуск газети Інформаційно-політичне видання «БУГ», від 2 грудня.

У ньому ви дізнаєтеся про таке:

ЯК ПЛАНУЮТЬ РОЗВИВАТИ ГРОМАДИ ПРИБУЖЖЯ НОВІ ОЧІЛЬНИКИ: голови новостворених громад краю розповіли, як будуть працювати та які першочергові завдання ставлять перед собою.

ЧУТКИ НАД БУГОМ – про «вартість» черги у паспортних столах, новий гіпермаркет у Нововолинську та «викинуті» кошти для ефіру на телебаченні одного із кандидатів на посаду Іваничівської ОТГ.

АВІАЦІЯ З МИКОЛАЄВА ДИСЛОКУВАТИМЕТЬСЯ В ЛУЦЬКУ – про понад тисячу військових Севастопольської авіаційної бригади, які згодом служитимуть у Луцьку.

НА ВОЛИНІ – КІР – про епідемію небезпечної хвороби в нашій області.

ЧИ «СЯДЕ» ПАРХОМУК? – про те, де зустріне Новий рік екс-голова Любомльської РДА Микола Пархомук, якого судять за хабар.

П’ЯНИЙ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ У НОВОВОЛИНСЬКУ СПРИЧИНИВ СМЕРТЕЛЬНУ АВАРІЮ – про деталі резонансної дорожньо-транспортної пригоди в шахтарському місті.

ЗДАЧА БУДИНКУ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ЗНОВУ ПЕРЕНОСИТЬСЯ – про перекладання відповідальності за добудову 44-квартирного будинку з одних інстанцій на інші.

ВОЛИНСЬКІ ЛІКАРІ КАЗАЛИ РОБИТИ АБОРТ, АЛЕ В КИЄВІ ДАЛИ НАДІЮ – про долю жінки, яка, маючи проблеми із серцем та попри заборону лікарів, народила здорову донечку.

А ще про новорічні ялинки, які підготували для волинян лісівники, реставрацію пам’ятки у Володимирі-Волинському, новий триметровий годинний у Нововолинську та нового депутата Волинської облради від Володимира-Волинського.

Газета «БУГ» розповсюджуються безплатно у містах Любомль та Нововолинськ, Володимирі-Волинському та в селах Іваничівського, Любомльського і Володимир-Волинського районів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця