<

Сергій Ребров став головним тренером збірної України з футболу

14:05 | 7.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
99
/ Коментарі відсутні

Збірна України з футболу отримала нового головного тренера. Контракт на три роки з Українською асоціацією футболу підписав Сергій Ребров, повідомляє пресслужба організації.

Ребров очолить команду перед товариським поєдинком проти збірної Німеччини, що відбудеться 12 червня у Бремені, пише Суспільне. Спорт.

Про перемовини з Ребровим в УАФ уперше офіційно заявили у березні 2023 року. Під час призначення Руслана Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера збірної України в УАФ відзначили, що Виконком організації погодився з пропозицією Комітету національних збірних команд УАФ провести перемовини з ним щодо роботи головним тренером. Тоді ж повідомлялося, що Реброву пропонують контракт до липня 2024 року з можливістю пролонгації ще на два роки – до завершення чемпіонату світу-2026.

Таким чином, збірна України вперше за понад пів року матиме нового головного тренера. Контракт з попереднім очільником команди Олександром Петраковим сплинув наприкінці грудня 2022 року.

Перед тим, як очолити збірну України, Ребров упродовж двох років працював в ОАЕ з місцевим “Аль-Айном”. Влітку 2022-го він висловлював бажання очолити національну команду, однак натомість залишився в еміратському клубі, який скористався опцією продовження угоди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя