<

Саакашвілі погодився на переведення у військовий госпіталь і пообіцяв припинити голодування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:07 | 19.11.2021 / Новини / /
Перегляди
288
/ коментарі 3

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі погодився бути переведеним у військовий госпіталь міста Горі та припинить голодування, як тільки його переведуть.

Про це заявив його адвокат Ніка Гварамія, повідомляє Європейська правда із посиланням на “Руставі-2”.

За словами Гварамії, 19 листопада ввечері Саакашвілі доправлять до шпиталю, але через заходи безпеки точний час не називається.

“Рішення Саакашвілі таке: він погодився переїхати до лікарні та припинити голодування у лікарняному приміщенні. Ця лікарня нам невідома, вона побудована Саакашвілі та оснащена новітніми технологіями”, – сказав Гварамія.

Раніше Саакашвілі говорив, що припинить голодування, якщо влада погодиться перевести його до цивільної лікарні.

При цьому його адвокат заявляв, що у разі переведення політика до Горійського шпиталю “можливо, буде сплановано його викрадення так званим  осетинським спецназом”.

18 листопада Саакашвілі перевели у реанімацію після того, як він знепритомнів у тюремній лікарні.

Міністерство закордонних справ України закликає перевести ув’язненого експрезидента Грузії та громадянина України Михеїла Саакашвілі до багатопрофільної лікарні, з огляду на погіршення стану здоров’я, а також намагається організувати візит до нього українських дипломатів.

Минулого тижня Пенітенціарна служба Грузії оприлюднила відео, як Саакашвілі затягують у тюремну лікарню і несуть його коридорами. Служба заявила, що він здійснив напад на персонал тюремної лікарні та пошкодив медичне обладнання.




коментарів: 3
  1. Не розумію, навіщо публікувати повідомлення про голодування Саакашвілі, замах на Лещенка, коли любий пересічний громадянин цієї країни, який думає, як вижити, буде тільки радіти, коли вся та погань державного значення поскоріше виздихає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця