<

Розведення сил в ООС: Путін почав тиснути на Зеленського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 11.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 9

Домовилися про розведення сил, але ніяк чинний президент не може забезпечити розведення бойових підрозділів і техніки, поскаржився Путін.

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що українська сторона зірвала розведення військ в ООС, тоді як бойовики запускали сигнальні ракети й були готові покидати позиції. Про це Путін заявив у п’ятницю на засіданні Ради голів держав СНД, – пише УНІАН.

«Домовилися про розведення сил, але ніяк чинний президент не може забезпечити розведення бойових підрозділів і техніки. Під’їхали туди націоналістичні воєнні формування і публічно заявили: якщо армія піде з цих позицій, ми там встанемо. Армія не йде», – сказав він.

За словами Путіна, бойовики «вже двічі або тричі давали сигнал про готовність до розведення сил – запускали сигнальні білі ракети, але з української сторони відповіді не було… Тут треба проявити політичну волю».




коментарів: 9
  1. А що в путіна немає іншого звязку.Сигнальні ракети використовували ще в першу світову,в другу вже був телефон.Виходить що в путіна держава живе ще 1914роком.Тормознули на 100 років.

    • Та яким там 14 роком. Там народ з голоду мре. Там такі дикі ціни на газ Путін підняв, що мама не горюй. Тарифи на комунальні послуги там дуже високі. Їсти там немає чого. В магазинах пусті полки. Зарплати в руських маленький, а пенсії ще менше. Горжуся, що я українець і живу в багатій европейський Україні з европейською зарплатою!

    • Порядок действий определяла ОБСЕ. Или я ошибаюсь? Так что приходи вчера – первым будешь!

  2. Вибачте, немає чим вовк ср…ти, то ликами се…е – говорить народне прислів’я .

  3. ну а ви ще говорите про якись вибори?там все пидлатають.пидтосують. а потим Путлер буде захищати своих громадян. а тоди все п…ц.и поки хтось або щось буде доказувати по европейським судам-там вже и кордон зведуть.
    -таку вийну треба дальше тягнутидо тих пир поки Путлер не здохне.або його сами Росияни не прибють. да будуть втрати наших громадян-але никуда не динишся. а якщо вибори-то вси хто загинув там патриоти -померли за даром.и кучу людей ппродали чи предали-вийде так. а за Крим-треба забути. хоч дуже жалию що вин вже не наш.

    • А от тут, шановна тьотя, дозвольте з вами не погодитися . Всім же ясно пояснили хлопці активіст ,що Ні капітуляції! А ви ось все вокруг та около. Словєсний пронос якийсь у вас. Всеж ясно було сказано. А ви, тьотя, все за старе агітуєте

    • Витя, докажи цьому йцукину сину, шо ти мужик – запишись добровольцем ! Ти помреш не задаром !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя