<

Розстріли на Майдані: ДБР провело ще 3 слідчі експерименти у розслідуванні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 9.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

8-го квітня слідчі ДБР в рамках розслідування розстрілів на Майдані Незалежності під час Революції Гідності 18-20 лютого 2014 року провели ще 3 слідчі експерименти.

Три слідчих експерименти провели на вулицях Інститутській та Майдані Незалежності у місті Києві, – інформує пресслужба ДБР.

У рамках проведених заходів в центрі столиці слідчі ДБР уточнювали відомості щодо обставин вчинення замахів на умисні вбивства та вбивств протестувальників та заподіяння їм тілесних ушкоджень.

У слідчих діях взяли участь потерпілі та їх представники.

“Слідчі Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв’язку із масовими протестами у 2013–2014 роках, Державного бюро розслідувань спільно з прокурорами Офісу Генерального прокурора, провели експеримент у кримінальному провадженні за фактом організації умисних вбивств та заподіяння вогнепальних тілесних ушкоджень учасникам акцій протесту під час Революції Гідності, зокрема за подіями 18-20-го лютого 2014-го року.

Під час слідчих дій ДБР отримало додаткову інформацію про місце розташування правоохоронців, які застосовували відносно учасників акцій протесту вогнепальну зброю та спецзасоби під час подій, які відбувалися у центрі Києва у період з 18-те по 20-те лютого 2014-го року”, – зазначається в повідомленні.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Фото: dbr.gov.ua




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок