<

Розповіли деталі висадки українських воїнів в Криму

01:30 | 5.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
372
/ Коментарі відсутні

Українська розвідка розкрила деякі деталі останньої висадки спецпризначенців в анексованому Криму: під час спецоперації відбувся бій з росіянами. Українські групи вже повернулися.

Про це в коментарі hromadske розповіло джерело в Головному управлінні розвідки Міноборони.

За словами нашого співрозмовника, під час висадки українських бійців стався бій, унаслідок якого російські окупанти зазнали значних втрат. Українські групи вже повернулися зі спецоперації.

У коментарі УП представник розвідки Андрій Юсов сказав, що є втрати серед українських захисників, але вони «не співмірні з російськими».

Перед цим українська розвідка показала відео, як спецпризначенці «Стугни» та «Братства» у складі спецпідрозділу ГУР десантувалися на території Кримського півострова й завдали вогневого ураження російським окупантам.

Зранку російське Міноборони заявляло, що в північно-західній частині акваторії Чорного моря російські літаки «зупинили спробу проникнення» на територію тимчасово окупованого українського Криму десантної групи ЗСУ, що рухалася в напрямку мису Тарханкут на швидкохідному військовому катері та трьох гідроциклах.

ФСБ стверджує, що одного з українських військових нібито взяли в полон.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер