<

Розірвав прапор та потоптав по ньому: відкрили кримінал на чоловіка за наругу над державним символом на Горохівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 14.07.2021 / Новини / /
Перегляди
479
/ коментарів 5

Нетверезий 19-річний хлопець, перебуваючи на залізничній станції «Горохів» у селищі Мар’янівка, пошкодив флагшток, умисно розірвав Державний Прапор України та потоптався по ньому. Трапився інцидент вночі 3-го липня. 

У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 338 (Наруга над державними символами) Кримінального кодексу України, – повідомляє поліція Волині.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Нині слідство з’ясовує усі обставини правопорушення та встановлює свідків події. 

За скоєне правопорушнику загрожує штраф від 17 до 68 тисяч гривень або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років позбавлення волі. 




коментарів: 5
  1. За злосну наругу над державним символом, а саме- умисно розірвав Державний Прапор України та потоптався по ньому, -за таке потрібно давати по максимуму. Але селяни кажуть ,що батько його відкупить, заплативши мінімальний штраф.Шкода хлопців які захищають нашу Державу. А він, цей виродок, чому не в армії? Військові йому швидко пояснять ,що таке Державний Прапор України .

  2. “За злосну наругу над державним символом, а саме- умисно розірвав Державний Прапор”
    За прапор дають покарання ,а за наругу політиків над народом , навіть після “майдану гідності”, можна ? Щось тут не так

  3. Якби цей хлопець біля верховної ради чи біля міністерства оборони підловив держиморду державного значення чи писаря з генеральськими погонами і натовк добряче їм рило, український народ би вибухнув оваціями і аплодисментами.
    А наруга над державними символами—це злочин однозначно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа