<

Розбили вітрину камінням: у Луцьку спіймали крадіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 4.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
1263
/ 1 коментар

Вночі 3-го березня у Луцьку в одному із продуктових магазинів, що на вулиці Президента Грушевського, лучанка разом із спільником розбила камінням вікно закладу й намагалася викрасти звідти товарно-матеріальні цінності.

Це помітив представник територіальної оборони й негайно на місце викликав поліцію. Зловмисників поліцейські затримали, повідомляє поліція Волині.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. УВАГА! Аби уникнути мародерства, закликаємо громадян пильно стежити за власним майном, територіальну оборону та всіх охочих – посилити патрулювання у своїх громадах, особливо в місцях, звідки тимчасово виїхали мешканці.

Як повідомили Волинські Новини, пізніше, в цей же день, того ж злодія затримали біля історичного корпусу ВНУ на проспекті Перемоги. Інформацію про цей інцидент підтвердили у Нацполіції.

Чоловіка прив’язали до дерева і покарали, адже красти у воєнний час неприпустимо.

«Цієї ночі були спіймані перші особи, які намагалися вчинити мародерство. Затримали їх службовці територіальної оборони. Вони відбулися легким переляком, їх не побили, не прив’язали до стовпів. Їх просто затримали та передали правоохоронцям. Не впевнений, що з всіма мародерами буде так.

Думаю, буде набагато гірше. Вкотре звертаюся до тих, хто хоче посягнути на чуже майно: не варто цього робити в інтересах збереження вашого життя та здоров’я», – сказав міський голова Луцька Ігор Поліщук у своєму зерненні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота