<

Росіяни вивели у Чорне море 15 кораблів

05:36 | 28.07.2023 / Новини / , , , /
Перегляди
168
/ 1 коментар

Росіяни станом на 27-го липня тримають у Чорному морі на бойовому чергуванні 15 кораблів, серед яких є один підводний носій ракет «Калібр».

Про це керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, – пише ТСН.

За словами Гуменюк, росія тримає на бойовому чергуванні в Чорному морі 15 кораблів, попри шторм, який там вирує. Представниця українських військових також повідомила, що російські окупанти готують чергову провокацію в морі, про що попереджали міжнародні партнери.

«Ситуація залишається складною і ускладнюється ще й погодними умовами – вирує шторм, і він досить потужний, і штормова погода буде триматися ще певну кількість годин щонайменше, а можливо, навіть розтягнеться на дві доби, але це не заважає ворогу тримати ракетоносії на бойовому чергуванні», – розповіла речниця Сил оборони півдня.

Вона уточнила, що у морі перебуває всього один російський ракетоносій – підводний. Це саме той, який запускав по Україні ракети в ніч проти 27-го липня.

«Виходячи з того, що він наробив вночі, він залишив на своєму борту ще два «Калібри» і, цілком ймовірно, буде заведений в пункт базування для поновлення запасів або ротацію, і вийде інший підводний човен», – розповіла Гуменюк.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця