<

Росіяни вночі атакували Одещину та Миколаївщину: є влучання по енергоб’єктах, 11 поранених

09:34 | 25.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
58
/ Коментарі відсутні

Вночі 25-го березня російські війська завдали серії ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури, переважно на півдні України.

Про це повідомляє НЕК “Укренерго”.

“Ворог продовжує прицільно бити по нашій енергетичній інфраструктурі. Вночі російські дрони атакували дві підстанції у південному регіоні”, — йдеться у повідомленні.

Через ушкодження обладнання в Одесі та Одеській області енергетики змушені збільшити періоди обмеження споживання.

“Це необхідно для захисту вцілілого обладнання від навантаження, яке може спричинити додаткові технологічні пошкодження”, — йдеться у повідомленні.

За даними Укренерго, більше інформації про зміни у графіках відключень можна знайти на офіційних сторінках місцевого обленерго.

Як повідомили Сили оборони півдня, у ніч на 25-го березня росіяни атакували Одеську та Миколаївську області ударними БпЛА та протирадіолокаційною ракетою, поцілили в енергетичні об’єкти та житловий будинок, 11 людей поранено.

Повідомляється, що перед атакою дронами з літака тактичної авіації, з акваторії Чорного моря, намагаючись зашкодити роботі ППО, російські терористи випустили по Одещині протирадіолокаційну ракету Х-31П.

Військові зазначають, що ракета втратила бойову спроможність в повітрі. Інформації про руйнування та постраждалих не надходила.

Далі ворог атакував кількома хвилями дронів типу “Shahed-131/136” з акваторії Чорного моря.

По 4 ударних БпЛА було збито на Одещині та Миколаївщині. Однак уникнути влучань не вдалось.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця