<

Росіяни влучили в термінал «Нової пошти» на Харківщині: загинули шестеро працівників

10:31 | 22.10.2023 / Новини / , , /
Перегляди
682
/ Коментарі відсутні

Ввечері 21-го жовтня російська ракета влучила в термінал «Нової пошти» на Харківщині, відомо про 6 загиблих і 14 поранених. У працівників, які там перебували, не було шансу встигнути добігти до укриття, бо сирена пролунала за секунду до вибуху. 

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у телеграмі.

“Харківщина. Російська ракета вдарила по терміналу “Нової пошти”. Звичайний цивільний обʼєкт. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким!”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок удару окупантів по терміналу “Нової пошти” у Харківському районі 6 людей загинули, вже 16 осіб госпіталізували із пораненнями.

Серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Профільні служби працювали на місці та ліквідовувати наслідки.

Він заявив, що всі загиблі та поранені були працівниками компанії “Нова пошта”. Постраждалі віком від 19 до 42 років отримали осколкові поранення та вибухові травми.

За попередніми даними, ворог вдарив ракетами комплексу С-300, – повідомляє прокуратура Харківщини.

Внаслідок ворожого удару сталась пожежа на площі близько 300 кв.м. Термінал майже повністю зруйнований, пошкоджено вантажні автомобілі. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Крім того, у пресслужбі “Нової пошти” повідомили, що працівники не мали часу, щоб спуститись в укриття, оскільки повітряна тривога пролунала за секунду до удару.

Також у “Новій пошті” заявили про жалобу за загиблими у неділю, 22-го жовтня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер